Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Архиерејска Божествена Литургија (21.11.2010)

На 21.11.2010 г. Неговото Високопреосвештенство Митрополитот г. Петар благоволи да отслужи празнична Божествена Литургија во храмот на Свети Архангел Гаврил во Битола.

 

        

 

        

 

Известува: Весна Апостоловска