Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Божествена Литургија на Петковден (27.10.2010)

На 27.10.2010 г., (Преп. Параскева; Петковден), Неговото Високопреосвештенство Митрополиотот Г. Петар, отслужи Празнична Божествена Литургија во храмот на Св. Благовештение во Прилеп.

 

    

Известува: Весна Апостоловска