Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Промоција на монографија „Д-р Димитар Котевски“ (15.10.2010)

На 15.10.2010 г. Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Преспанско-пелагониски и Администратор Австралиско-новозеландски Г. Петар, благоволи да присуствува на промоцијата на монографијата „Д-р Димитар Котевски“ од авторите Ѓорѓи Танковски и Добре Тодоровски, во салата на НУУБ „Св. Климент Охридски“ во Битола.

 

  

Известува: Весна Апостоловска