Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Посета на учениците од Центарот за Православна христијанска веронаука „Св. Јован Богослов“ на Митрополијата во Битола (09.10.2010)

На 09.10.2010 г., Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Преспанско-пелагониски и Администратор Австралиско-новозеландски г. Петар ги прими учениците од Центарот за Православна христијанска веронаука „Св. Јован Богослов“, во просториите на Светата Митрополија во Битола.

 

      

 

 

Известува: Весна Апостоловска