Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Божествена Литургија во Битола (13.07.2010)

На 13.07.2010 г. на празникот на Соборот на 12-те апостоли - Павловден, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот г. Петар, отслужи празнична Божествена Литургија во храмот на Свети Петар и Павле во Битола.

 

            

 

Известува: Весна Апостоловска