Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Божествена Литургија во Прилеп (12.07.2010)

На 12.07.2010 г., на Петровден, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот г. Петар, отслужи празнична Божествена Литургија во храмот на Светото Благовештение во Прилеп.

 

           

Известува: Весна Апостоловска