Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Архиерејска Божествена Литургија во Ресен (20.01.2010)

На 20.01.2010 г. (Собор на Свети Јован Крстител), Неговото Високопреосвестенство Митрополитот Г. Петар, благоволи да отслузи празнична Божествена Литургија во храмот на светите Кирил и Методиј во Ресен.

 

      

 

Известува: Весна Апостоловска