Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Свештенството од Преспанско-пелагониската епархија во посета на Митрополитот Петар (06.01.2010)

На        06.01.2010 година (Бадник), традиционално како и секоја година, свештениците и ѓаконите од Преспанско-пелагониската епархија го посетија Митрополитот г. Петар во Светата Митрополија во Битола.

 

Известува: Весна Апостоловска