Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Божествена Литургија во Битола (15.11.2009)

На 15.11.2009 година, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Г. Петар, благоволи да отслужи Воскресна Божествена Литургија во храмот на света Недела во Битола.

 

     

 

Известува: Весна Апостоловска