Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Вечерна богослужба во манастирот во Варош (25.04.2009)

На 23.04.2009 година, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Преспанско-пелагониски г. Петар благоволи да отслужи празнична Вечерна Богослужба во манастирската црква на свети Архангел Михаил во Варош, Прилеп.

 

     

 

Известува: Весна Апостоловска