Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Прес-конференција во Митрополијата во Битола (13.03.2009)

Надлежниот Епархиски Архиереј на Австралиско-Новозеландската епархија, Митрополитот Г. Петар, на 13.03.2009 година (петок), со почеток во 12 часот, одржа прес-конференција во просториите на Светата Митрополија во Битола.

Тема на конференцијата: “Најновите состојби во Австралиско-Новозеландската епархија“.