Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Божествена Литургија во с. Богомила (27.07.2008)

На 27.07.2008 г. Неговото Високопреосвештенство Митрополитот г. Петар, благоволи да отслужи воскресна Божествена Литургија во храмот на свети Атанасиј во с. Богомила.

 

       

 

Известува: Весна Апостоловска