Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Божествена Литургија во Битола (25.07.2008)

На 25.07.2008 г. Неговото Високопреосвештенство благоволи да отслужи Празнична Вечерна Богослужба во храмот на свети Архангел Гаврил во Битола. Наредниот ден, Митрополитот г. Петар во истиот храм отслужи празнична Божествена Литургија.

 

       

 

 

Известува: Весна Апостоловска