Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Павловден (13.07.2008)

На 12.07.2008 г., на празникот на соборот на 12-те Апостоли - Павловден, Митрополитот г. Петар благоволи да отслужи празнична Божествена Литургија во храмот на Св. Петар и Павле во Битола.

 

       

Известува: Весна Апостоловска