Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Архиерејска Божествена Литургија во Ресен (29.04.2008)

На 29.04.2008 година, на трет ден Велигден, во храмот на светите Кирил и Методиј во Ресен, Митрополитот Преспанско-пелагониски г. Петар отслужи Божествена Литургија.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Известува: Весна Апостоловска