Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Архиерејска Божествена Литургија во Прилеп (28.04.2008)

На 28.04.2008 година, на Втор ден Велигден, Митрополитот Преспаснко-пелагониски г. Петар отслужи Божествена Литургија во храмот на Св. Благовештение во Прилеп.

 

       

Известува: Весна Апостоловска