Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Второ Воскресение, Битола (27.04.2008)

Во недела попладне, Митрополитот Преспаснко-пелагониски г. Петар, отслужи Велигденска Вечерна богослужба во соборниот храм на свети великомаченик Димитриј во Битола.

 

       

Известува: Весна Апостоловска