Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Осветување на новата бензиска станица на Лукоил во Прилеп (11.04.2008)

На 11. 04. 2008 г. Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Петар, благоволи да ја освети новата бензиска станица на нафтената компанија „Лукоил“ во Прилеп.

       

Известува: Весна Апостоловска