Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Божествена Литургија во Прилеп (01.04.2008)

На 30.03.2008 година, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Петар благоволи да отслужи Воскресна Божествена Литургија во храмот на светите Кирил и Методиј во Прилеп.

       

Известува: Весна Апостоловска