Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Божествена Литургија во Ресен (24.03.2008)

На 23.03.2008 г. Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Петар, благоволи да отслужи Воскресна Божествена Литургија во храмот на свети великомаченик Георгиј во Ресен.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Известува: Весна Апостоловска