Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Божествена Литургија на празникот на светите Четириесет Севастиски маченици (22.03.2008)

На 22.03.2008 г. Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Петар, благоволи да отслужи Празнична Златоустова Литургија во храмот на Светите Четириесет Маченици - Крк Кардаш, во Битола.

 

         

Известува: Весна Апостоловска