Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Посета (10.01.2008)

На 10.01.2008 година, по повод Божикните празници, Митрополитот Петар ги посети дечињата од “Домот за доенчиња и мали деца” во Битола, Домот за стари лица, Детското одделение каде што на децата им подари Божикни пакетчиња и ги посети лицата од Домот за терминално болни “Сју Рајдер”.