Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Прием во резиденцијата на Митрополитот Петар (06.01.2008)

 

 

 

На 06.01.2008 година, воочи празникот на Рождество Христово, беше организиран прием на свештениците од Преспанско-пелагониската епархија во резиденцијата на  Митрополитот Петар.