Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Божествена Литургија на празникот на Воведение на Пресвета Богородица (06.12.2007)

На празникот на Воведение на Пресвета Богородица, Митрополитот преспанско-пелагониски г. Петар отслужи Архиерејска Божествена Литургија.