Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Посета на Митрополитот шабачко-ваљевски г. Лаврентиј на Преспанско-пелагониската епахија (22.11.2007)

 

                 

во манастирот на свети Архангел Михаил во Варош, Прилеп

 

                 

 

известува: Весна Апостоловска