Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Опело во црквата на свети Никола во Крушево (17.10.2007)

На 17 октомври 2007 година, во црквата на свети Никола во Крушево, Митрополитот преспанско-пелагониски г. Петар отслужи опело за покој на душата на чедото Божјо Тодор Проески.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

известува: Весна Апостоловска