Осветување на црква во с. Ангелци, Струмичко
 
 
 
 
 

Осветување на црква во с. Ангелци, Струмичко (05.05.2019 18:32)

На Томина недела, Викарниот Епископ Јаков Стобиски ја освети црквата во чест на Светото Христово Вознесение во с. Ангелци, Струмичко, и отслужи Божествена Литургија. Верниот народ се причести со Светите Христови Тајни.