Вечерна со Василиева Литургија во манастирот во Ново Село
 
 
 
 
 

Вечерна со Василиева Литургија во манастирот во Ново Село (18.01.2019 12:00)

На 18 јануари 2019 година, викарниот Епископ г. Јаков Полјански отслужи Вечерна со Василиева Литургија во манастирот „Свети Антониј Велики и свети Георгиј Победоносец“, во Ново Село, Струмица, после која беше извршен Голем Богојавленски водосвет.