Рускиот Амбасадор во посета на манастирот во Водоча
 
 
 
 
 

Рускиот Амбасадор во посета на манастирот во Водоча (05.07.2017 16:59)

Денес, Неговата Екселенција Олег Шчербак, Амбасадор на Руската Федерација во Р. Македонија, го посети манастирот „Покров на Пресвета Богородица“ во с. Водоча, каде што го прими Митрополитот Струмички г. Наум.