Голем Богојавленски водосвет на изворот крај Велјушкиот манастир
 
 
 
 
 

Голем Богојавленски водосвет на изворот крај Велјушкиот манастир (18.01.2015 17:27)

После Вечерната служба во манастирот на Пресвета Богородица Елеуса во Велјуса, Митрополитот Струмички г. Наум изврши Голем Богојавленски водосвет на изворот крај манастирот.