Божествена Литургија во Струмица
 
 
 
 
 

Божествена Литургија во Струмица (18.04.2021 07:48)

Во Неделата на светa Марија Египетска, викарниот Епископ г. Јаков Стобиски отслужи Божествена Литургија во црквата „Светите Методиј и Кирил“, Струмица.