Големо повечерие со Великиот покаен канон на свети Андреј Критски
 
 
 
 
 

Големо повечерие со Великиот покаен канон на свети Андреј Критски (17.03.2021 13:31)

Во првите денови од Светата Четириесетница, викарниот Епископ Јаков Стобиски служеше Големо повечерие со Великиот покаен канон на свети Андреј Критски во манастирот „Светите Петнаесет Тивериополски свештеномаченици“, во Струмица.