Оплакување Христово
 
 
 
 
 

Оплакување Христово (15.04.2023 10:24)

На Велика сабота, во манастирот „Свети великомаченик Георгиј и свети Антониј Велики“, во Ново Село, викарниот Епископ г. Јаков Стобиски отслужи Утрена богослужба, на која беа испеани статиите на оплакувањето Христово.