Божествена Литургија во соборниот храм „Пресвета Богородица Ослободителка“, во Дидимотихо, Р. Грција
 
 
 
 
 

Божествена Литургија во соборниот храм „Пресвета Богородица Ослободителка“, во Дидимотихо, Р. Грција (05.03.2023 22:06)

Во првата недела од Великиот пост, кога се празнува Неделата на Православието, Митрополитот Струмички Наум отслужи Божествена Литургија во сослужение на надлежниот Архиереј Дамаскин, Митрополит на Дидимотихо, Орестијада и Суфли, во соборниот храм „Пресвета Богородица Ослободителка“, во Дидимотихо, Р. Грција.