Вечерна служба на Прочка
 
 
 
 
 

Вечерна служба на Прочка (26.02.2023 10:13)

На Прочка, викарниот епископ г. Јаков Стобиски отслужи Вечерна богослужба со чинот на простување во манастирот „Светите Петнаесет Тивериополски свештеномаченици“, во Струмица.