Се упокои во Господ сестра Анастасија
 
 
 
 
 

Се упокои во Господ сестра Анастасија (11.09.2021 06:37)

Денес, по кратко боледување, се упокои во Господ сестра Анастасија од манастирот „Воведение на Пресвета Богородица Елеуса“ во Велјуса.

Бог да ја упокои нејзината душа со сите Светии, и нас да нѐ утеши по нејзините свети молитви.