Божествена Литургија на празникот Вознесение Христово
 
 
 
 
 

Божествена Литургија на празникот Вознесение Христово (10.06.2021 16:10)

На празникот Вознесение Христово, викарниот Епископ г. Јаков Стобиски отслужи Божествена Литургија во црквата „Вознесение Христово“, во с. Робово, струмичко.