Велика сабота
 
 
 
 
 

Велика сабота (01.05.2021 14:00)

Денес, на Велика сабота, Викарниот Епископ г. Јаков Стобиски отслужи Вечерна со Василиева Литургија во манастирот „Св. Георгиј Победоносец и свети Антониј Велики“, во Ново Село.