Оплакување Христово
 
 
 
 
 

Оплакување Христово (30.04.2021 12:47)

На Велика сабота, во манастирот „Светите Петнаесет Тивериополски свештеномаченици“, Струмица, викарниот Епископ г. Јаков Стобиски отслужи Утрена богослужба, на која беа испеани статиите на оплакувањето Христово.