Божествена Литургија во Струмица
 
 
 
 
 

Божествена Литургија во Струмица (27.03.2021 14:53)

Во саботата од втората седмица од Великиот пост, викарниот Епископ г. Јаков Стобиски отслужи Божествена Литургија во црквата „Светите Методиј и Кирил Солунски“, во Струмица.