Вечерна богослужба во Неделата на простувањето
 
 
 
 
 

Вечерна богослужба во Неделата на простувањето (16.03.2021 13:53)

На 15 март 2020 година, на Прочка, викарниот епископ г. Јаков Стобиски отслужи Вечерна богослужба со чинот на простување во манастирот „Светите Петнаесет Тивериополски свештеномаченици“, во Струмица.