Монашење во Водоча
 
 
 
 
 

Монашење во Водоча (28.04.2019 10:27)

На празникот Воскресение Христово, во манастирот „Покров на Пресвета Богородица и свети Леонтиј“, Митрополитот Струмички г. Наум ги замонаши сестра Христина и сестра Григорија.