Излезе од печат новата книга на Митрополитот Струмички Наум
 
 
 
 
 

Излезе од печат новата книга на Митрополитот Струмички Наум (13.03.2018 23:51)

 

Деновиве излезе од печат новата книга на Митрополитот Струмички Наум, „Пастирски пристап или поистоветување“, во издание на манастирот „Воведение на Пресвета Богородица Елеуса“, Велјуса. Книгата е издадена по повод шеесет години од возобновувањето на Охридската Архиепископија во лицето на Македонската Православна Црква.