Американскиот Амбасадор во посета на Водочкиот манастир
 
 
 
 
 

Американскиот Амбасадор во посета на Водочкиот манастир (15.06.2017 12:34)

На 15 јуни 2017 година, Неговата Екселенција Џес Бејли, Амбасадор на САД во Македонија, го посети манастирот „Покров на Пресвета Богородица“ во с. Водоча, при што се запозна со историјата и животот на манастирот. Гостите ги прими Митрополитот Струмички г. Наум.

 

Извор: https://twitter.com/AmbBaily